Mesaj Sayısı : 846 Yaş : 37 Nerden : bursa İş/Hobiler : elektronik Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/09/08
Konu: temel.... Ptsi Eyl. 08, 2008 12:35 am
psikoloğa başvuran adam ; -geceleri uyuyamiyorum efendim ,sürekli yatağin altinca biri varmış gibi geliyor yatağin altina iniyorum bu seferde sanki yatağin üzerinde birileri varmış gibi geliyor . doktorda ; - alti aylik bir çalışma sonucu bu sorunu hallederiz. - peki vizite ücreti ne kadar ? - seans başi 50 dolar haftada üç seans. tabi adamin gidış o gidış . doktor bir kaç ay sonra hastaya sokakta hastaya rastlamış gicık bir şekilde gülerek ; - ne oldu hastaliktan kurtulabildin mi ? adamda gülerek; - evet hemde bir şışe şaraba hallettim. doktor çok şaşirmış ; - nasıl yani ? - sizden çiktiktan sonra birahaneye uğradim , birami içerken yanimdaki berduşla dertleştik ,ona bir şışe şarap ismarladim o da bana karyolanin bacaklarini kesmemi tavsiye etti
Temel elleri, kucagi odun dolu, ormandan donuyomus. Yolda arkadasi Idrise rastlamis. Idris sormus .. - Temel o elindekiler ne? - Odun - Ben sana kodum ... hihoaaaaa Bu laf Temel'e cok koymus ama bi cevap da verememis. Bu olayin intikam atesi ile yanip tutusurken bu sefer de o bir gun Idris'i ormandan donerken yakalamis. - Ula idris o elindekiler ne? Olaya uyanan Idris cevap vermis : - Balta - Ben sana kodum .. Idris baslamis gulmeye ... "Eeee kafiye olmadi ki .. " Temel cevap vermis : - "Farketmez, olsa da koduuum, olmasa da koduum !"
Eve geç saatte zilzurna sarhoş gelen Temel, yatmadan önce tuvalete gider. Daha sonra yatak odasının ışığını yakar kapıya dayanır. Gözleri kamaşarak uyanan Fadime'ye : -Ula kari der, sana helal olsun.Sen Trabizon'un en iyi karisusun. İltifata alışık olmayan Fadime : -Ne oldi herif nereden icabetti bu laflar? -Daha ne olsun.Biraz önce tuvalete su dökmeye gittum. Tuvaletin kapisuni ne güzel yaptirmişsun öyle, kapiyi açunca elekturuk kendiluğundan yanayi, deyince, Fadime yataktan fırlar ; -Ula herif sen buzdolabuna işedun ya!