|| GoCMeNRuZGaRı ||
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| GoCMeNRuZGaRı ||

Anasayfa*AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 0 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5931 Gündür yayındayız
365 Konumuz var
4824 Mesaj gönderildi
64 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://gocmenruzgari.yetkin-forum.com/u65
En son konular
» selama gore bısey yokkk ....
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 3:18 pm tarafından B_ursa

» altakının sevdıgı rengı bulalım..
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:39 pm tarafından bgguzeli

» Bir Kiz Bilgisayar Kullanirsa;)
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:35 pm tarafından bgguzeli

» YAŞAMANI İSTİYORUM
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 11:15 pm tarafından ByRmSnMz

» serseri...
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 6:11 pm tarafından DangerGaMe

» Şehitler Ölmedi
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 1:32 pm tarafından mavi

» üstteki üyeye hangi çiçeği yakıştırırsınız?
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:19 pm tarafından mavi

» en sevdıgınız hayvan...
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:08 pm tarafından mavi

» Üsteki üyenin awatarına puan verelimm
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:07 pm tarafından mavi

En iyi yollayıcılar
G3RY
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Vote_lcap^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Voting_bar^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Vote_rcap 
mavi
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Vote_lcap^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Voting_bar^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Vote_rcap 
Kronik_Cadı
elena
DangerGaMe
bgguzeli
B_ursa
BaHaR
loneline
Berduş
Galeri
^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Empty
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^

YazarMesaj
bgguzeli
Prenses/Prens
Prenses/Prens

Kadın
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : ^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ 1181bd0
Takım : ^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ 1447

^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Empty
MesajKonu: ^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^   ^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^ Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 1:12 pm

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Yada bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, her şey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar yada gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı "her şeyde".

^^BiRBiRiMiZi SeVMeNiN GuRuRu oLMaLı HeRSeYDe^^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-