|| GoCMeNRuZGaRı ||
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| GoCMeNRuZGaRı ||

Anasayfa*AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 0 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:

Son Ziyaretiniz:

5934 Gündür yayındayız
365 Konumuz var
4824 Mesaj gönderildi
64 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://gocmenruzgari.yetkin-forum.com/u65
En son konular
» selama gore bısey yokkk ....
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 3:18 pm tarafından B_ursa

» altakının sevdıgı rengı bulalım..
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:39 pm tarafından bgguzeli

» Bir Kiz Bilgisayar Kullanirsa;)
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:35 pm tarafından bgguzeli

» YAŞAMANI İSTİYORUM
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 11:15 pm tarafından ByRmSnMz

» serseri...
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 6:11 pm tarafından DangerGaMe

» Şehitler Ölmedi
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 1:32 pm tarafından mavi

» üstteki üyeye hangi çiçeği yakıştırırsınız?
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:19 pm tarafından mavi

» en sevdıgınız hayvan...
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:08 pm tarafından mavi

» Üsteki üyenin awatarına puan verelimm
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:07 pm tarafından mavi

En iyi yollayıcılar
G3RY
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Vote_lcapSeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Voting_barSeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Vote_rcap 
mavi
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Vote_lcapSeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Voting_barSeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Vote_rcap 
Kronik_Cadı
elena
DangerGaMe
bgguzeli
B_ursa
BaHaR
loneline
Berduş
Galeri
SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Empty
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM...

3 posters
YazarMesaj
bgguzeli
Prenses/Prens
Prenses/Prens

Kadın
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... 1181bd0
Takım : SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... 1447

MesajKonu: SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM...   SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeÇarş. Eyl. 10, 2008 4:55 am

Nedense bu aralar bos satirlara bakmakla geciyor gecelerim.
Icimdekileri bir bir dokme cabasinda bir elimde sigaram digerinde kalemim.
Ayriliklarin ne kadar zor oldugunu biliyorum, insanlarin ne kadar goz yasi doktugunu, ne kadar kendi yalnizliklarinda aci cektiklerini cok iyi biliyorum.

Bir zamanlar hic bitmeyecekmis gibi gorunenin bile sonu varmis.
Ne verilen sozlerin ne sevginin onemi kalmis.
Neden hayat bu kadar basitlesti?
Nerde o buyuk asklar sevgiler?
Etrafima bakiyorumda bu bile moda haline gelmis birsey olmus. Zor olunca birak, burnunu begenmiyorum ... ee birak, ailesi sorunlu.. eee birak, yok beni aldatiyor yok bana fazla duskun yok ilgi gostermiyor yok kiskanc yok bilmemne her zaman bir bahane, her zaman bir hikayenin sonu.

INaniyordum aska sevgiye... herkezin bir esi olduguna, sevdin mi olume kadar olacagina ama simdi ben bile neye inanacagimi sasirdim. Seversin yetmez sevmezsin hissiz duygusuz olursun. Deger verirsin bilinmez, anlarsin ama gorunmez, hayatimsin dersin ama bir gun yine biter.

Anladim ki beraberlik sevgiden ote arkadaslikmis. Anladim ki sevmekle insan bir gun kendisinin aci cekmesine yol aciyor, tipki benim yolum gibi.

Artik aglayamiyorum bile, gozlerimden yas gelmiyor, bu da icimin kurakligi herhalde, bilmiyorum. Resimlerime bakiyorum o yuzu surekli gulumseyen adam yok artik, nerde acaba? kimin kalbinle birlikti gitti.

Beni gormeden yasayabilirmis, ne guzel keske bunu bende becerebilsem, insanlar nasil bunu yapabiliyor nasil sevdigi insandan kendini uzaklastiriyor keske bende ogrenebilsem.

Her ayriligin bir tek aglayani vardir. Biri bitirir biri ardindan perisan olur. Biri hayatina hic birsey olmamis gibi devam eder, digeri her gordugu seyde kaybettigini arar. Ne kadar adilmis hayat dimi, ne kadar esit.

Icimin acisini hissetmiyorum artik alistim. Yuregimin yanmasi canimi acitmiyor artik, kul olup gitti tum benligim. Arkadasim bile bugun nasilsin diye sormadi bana sadece sarildi ve anliyorum seni dedi, kim bilir belkide o da benim hissettigimi bir zamanlar yasamistir, belki benim icimdeki firtinalarda o da kendi firtinasinda savrulup gitmistir.

Ilerde aci cekmek istemiyorum dedin, cektirmiyorum sana iste....... bana ait herseyi unutacagindan eminim, gun gelecek ismim bile hafizanda kalmayacak, hayatini istedigin gibi yasayacaksin... bensiz, bizsiz......
Ama ben bunu yapabilecekmiyim bilmiyorum, cunku soyledigim sozlerin gercek anlaminda seninle paylasmistim, kolaymi oyle unutabilmek. Kolaymi yasamak, gulumsemek ve yeniden insanlara guvenmek.

Simdi insanlarin neden sevmekten o kadar cok korktugunu anliyorum.....
mavi
Yorumcu
Yorumcu
mavi

Erkek
İş/Hobiler : elektronik
Ruh Hali : SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... 1163yf1
Takım : SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... 1450

MesajKonu: Geri: SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM...   SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeÇarş. Eyl. 10, 2008 12:33 pm

;)
http://gocmenruzgari.eniyiforum.net/
bgguzeli
Prenses/Prens
Prenses/Prens

Kadın
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... 1181bd0
Takım : SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... 1447

MesajKonu: Geri: SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM...   SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeÇarş. Eyl. 10, 2008 8:18 pm

:)
G3RY
Moderator
G3RY

MesajKonu: Geri: SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM...   SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM... Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 4:39 pm

teşk ettim paylaşım için.

SeVMeKTeN KoRkANLaRI AnLIyOrUmM...
1 sayfadaki 1 sayfası