|| GoCMeNRuZGaRı ||
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| GoCMeNRuZGaRı ||

Anasayfa*AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 0 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5931 Gündür yayındayız
365 Konumuz var
4824 Mesaj gönderildi
64 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://gocmenruzgari.yetkin-forum.com/u65
En son konular
» selama gore bısey yokkk ....
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 3:18 pm tarafından B_ursa

» altakının sevdıgı rengı bulalım..
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:39 pm tarafından bgguzeli

» Bir Kiz Bilgisayar Kullanirsa;)
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:35 pm tarafından bgguzeli

» YAŞAMANI İSTİYORUM
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 11:15 pm tarafından ByRmSnMz

» serseri...
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 6:11 pm tarafından DangerGaMe

» Şehitler Ölmedi
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 1:32 pm tarafından mavi

» üstteki üyeye hangi çiçeği yakıştırırsınız?
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:19 pm tarafından mavi

» en sevdıgınız hayvan...
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:08 pm tarafından mavi

» Üsteki üyenin awatarına puan verelimm
Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:07 pm tarafından mavi

En iyi yollayıcılar
G3RY
Bitti.. Kalma Bende.. Vote_lcapBitti.. Kalma Bende.. Voting_barBitti.. Kalma Bende.. Vote_rcap 
mavi
Bitti.. Kalma Bende.. Vote_lcapBitti.. Kalma Bende.. Voting_barBitti.. Kalma Bende.. Vote_rcap 
Kronik_Cadı
elena
DangerGaMe
bgguzeli
B_ursa
BaHaR
loneline
Berduş
Galeri
Bitti.. Kalma Bende.. Empty
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Bitti.. Kalma Bende..

YazarMesaj
Berduş
Admin
Berduş

Erkek

Bitti.. Kalma Bende.. Empty
MesajKonu: Bitti.. Kalma Bende..   Bitti.. Kalma Bende.. Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 12:51 am

Yalnızlığımı demliyorum sensizlikte. Sesimin yamaçlarına ağıtlar yaslanıyor. Yoksun desem de hep varsın bende. Kalemden ve kelamdan çıkan sözlersana. Yeteri kadar yaktın bendeki ‘od’u. Hadi git harf harf tümcemden, kalma satırlarımda. Kayıplığımız tüm cümlelerimi süpürüp gitsin. Bende “ben”den başka “sen” olmasın. ‘Lâl’liği armağan edeyim kalemime. Hadi git harf harf… Kalma bende…
Sen de böyle cayardın demek ki çıktığın yoldan. Oysa aynı giyotin altında, aynı ritimde soluklayacaktık ölümü. Aynı başlangıca uyanıp aynı sona göz yumacaktık. Şimdi ise;

Yok(oluyor)sun… Yok(oluyor)um… Yok(oluyor)uz…

Tüm notaları yarım bıraktık kulaklarımızda. Yarım sözler, yarım şarkılar, yarım şiirler… Başlığı sana teslim edilmiş olan bir yazı bendeki, sonunu ayrılığın imzaladığı. Şimdi hangi yaşam içine sığdırabilir ki beni, sensiz? Sensiz askıda kalmaz mı soluklar?

Kara kalemimden damlayan kara, senmişsin meğer. Ben hep seni çizmek için uğraşmışım yıllarca ve o çizemediğim hem de silmeye kıyamadığım eksik yüz seninkiymiş. Ben senle sevdim aslında beyazıma sadece siyahı çizmeyi. Tüm renklerimi kayıplığımızda demli bir çay gibi yuttum.

Yüzümde git gide derinleşen hüzün çizgileriyleydi kavgam. Her savaşta yenik düşmüşlüğüm onlaraydı. Tüm gülücüklerim sende asılı kaldı. Ceplerime doldurduğum hasretle yürüyorum şimdi yolları. Ayağım iflah olmaz yalnızlıklara takılıyor. Bizi bulmak adına kendimden vazgeçtim sanırken, dönüp baktığımda ardımda kalan ben değil hayat oluyor. Acı mayasıyla yoğrulmuş dünler, çalıntı yarınlar ve tam yüreğinden kurşunlanan bir ömrün portresi kara kalem satırlar…

Günün gecesine çeyrek var. Kalemiminse; günaydınlığına “bir” var. Tüm satırlarım hala uyanmamışken, hadi git harf harf tümcemden.

Pimi çekilmiş bir başkaldırıda yıkıldı umuttan yaptığım kaleler. Ateşten bir gömlek giydim; yıldızlar yağdı üstüme. Duvarıma astığım saniyeler düşüyor ellerime. Özgürlük beyaz güvercinlerin bile payına düşmüyor şimdilerde. Yazıyorum. Her mısra bir ölüme teslim bundan böyle… “Az gittim, uz gittim…” masallarına kanmayacak kadar yürüdüm hayat yolunda. Harabe kentleri buldu hep duraklarım. Darağacına astım feryatlarımı. Neye hüküm giymişse zaman, geçit vermiyor anılara. Kurduğum tüm teselli cümlelerini gözyaşlarıma sunuyorum. Düşlerim çınlıyor. Söylesene bana sevmek hangi düşten artakalan bir ıstırap? Bir çift ağıtla gidebilir miyim yarınlara? Adım adım içine yürümeye çalıştığım sevda neden açmadı ki mührünü bana?

Şimdi gün için gece, kalem için sabah. Hala gerçeğimde yok; ama satırlarımda gizli ismin. Sana yol almaktan yorulmuş son nidamı savuruyorum göğüme;

HADİ GİT HARF HARF TÜMCEMDEN… KALMA BENDE…

Bitti.. Kalma Bende..
1 sayfadaki 1 sayfası