|| GoCMeNRuZGaRı ||
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| GoCMeNRuZGaRı ||

Anasayfa*AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 0 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5934 Gündür yayındayız
365 Konumuz var
4824 Mesaj gönderildi
64 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://gocmenruzgari.yetkin-forum.com/u65
En son konular
» selama gore bısey yokkk ....
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 3:18 pm tarafından B_ursa

» altakının sevdıgı rengı bulalım..
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:39 pm tarafından bgguzeli

» Bir Kiz Bilgisayar Kullanirsa;)
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:35 pm tarafından bgguzeli

» YAŞAMANI İSTİYORUM
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 11:15 pm tarafından ByRmSnMz

» serseri...
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 6:11 pm tarafından DangerGaMe

» Şehitler Ölmedi
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 1:32 pm tarafından mavi

» üstteki üyeye hangi çiçeği yakıştırırsınız?
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:19 pm tarafından mavi

» en sevdıgınız hayvan...
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:08 pm tarafından mavi

» Üsteki üyenin awatarına puan verelimm
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:07 pm tarafından mavi

En iyi yollayıcılar
G3RY
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Vote_lcapSENİ ÇOK SEVİYORUM. Voting_barSENİ ÇOK SEVİYORUM. Vote_rcap 
mavi
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Vote_lcapSENİ ÇOK SEVİYORUM. Voting_barSENİ ÇOK SEVİYORUM. Vote_rcap 
Kronik_Cadı
elena
DangerGaMe
bgguzeli
B_ursa
BaHaR
loneline
Berduş
Galeri
SENİ ÇOK SEVİYORUM. Empty
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

SENİ ÇOK SEVİYORUM.

3 posters
YazarMesaj
Berduş
Admin
Berduş

Erkek

MesajKonu: SENİ ÇOK SEVİYORUM.   SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:06 pm

Aşkın ağır gelen zaman aralığını, bana en mutluluk veren aralığı kadar sevdim...

Seninle Olmak

Sevgiliye…

Aşktan yana dilin ucuna kadar gelen ama bir türlü söylenemeyen daha doğrusu artık unutulan tümceleri, suflörsüz, bir çırpıda hatırlamak ve geçmişi tamamen unutmak için senin gibi bir erkeği tanımak lazımmış.

Seninle olmak; yüreğimdeki Saray menekşelerinin yeniden cana gelmesi demek.
Seninle olmak; taze gelinin kına kokusunu burnunun dibinde duymak demek.
Seninle olmak; yanında olmak, var olmak yada senin için olmak, aşk demek.

Güzel sevgiliiiim, diyerek sarılan kollarında kavradım ‘güven’ kelimesinin sözlük anlamını.Yalansız ışıl ışıl yüreğime akan bakışlarını sevdim senin.Şimdi kendi hakanlığımda, bir Hakanın- benim Hakanımın- ömürlük hakimiyeti, geçen yirmi sekiz yılımın karanlık gecelerini bile aydınlatıyor.İşte sen: İşte ayaklarımı yerden kesen ADAM, işte sen! Bir erkeği sevmek büyük bir isyan, bir başkaldırı diyen işte ben, senin için ne ayaklanmalarda başı çekebilirim bir bilsen…

Düşündüm de…

Bu şehir seninle güzel…

Tunalı Hilmi Caddesinde el ele- yüksek topuklu terliklerimin işkencesine, soğuğun bıraktığı ürpertiye rağmen- yürümek; yağmur altında, saçlarımın fönünün bozulmasını umursamayarak sana sarılıp şımarmak; gecenin bir yarısı boşalan sigara paketime bakıp çaresizce evde delicesine sigara ararken telefonun diğer ucundaki sesine, ‘Sen de içmeeeeeeee’ diyerek mızmızlanmak; farklı arabalarda evlerimize dönecekken son anda senin arabana koşup binmek; gözlerimin içine bakıp her ‘Seni seviyorum’ deyişinde içimde harelenen ışık halkalarından, ismimdeki tüm nurları geçirmek istemek seninle güzel.Yaşamak, yaşlanmak seninle güzel.

Biliyor musun yıllardır evli olmak, evlenmek, aynı evi paylaşmak, ömür boyu yan yana durmak zor gelirdi bana, şimdi önümüzdeki bir yılın geçmesini beklemek zor geliyor.Sen, yıllar sonra kanepede uzanırken, televizyon karşısında uyuyakaldığında üzerine battaniye örtüp ertesi gün ki program için temrin yapıp sesimi açmaya çalışmak yerine yanına uzanıp sıkıca sana sarılmak, sabah kahvaltını yapmadan evden çıkmana izin vermemek, sesime zeval gelecek endişesinden çok beraber daha fazla yaşamak adına sigarayı azaltmak, çocuklarımıza aşkın ne olduğunu yaşarken öğretmek; seninle olacağı için güzel.
Kalbimdeki buzullaşmanın seni tanıdıktan sonra kaynayan buhar sıcaklığına dönüşmesine, avuç içlerimin terlemesine, yüzümün kızarmasına, sana gelirken heyecanlanıyor olmama ne denir ki? AŞK DENİR.
Gel gör ki yetmedi kalemim seni anlatmaya sevgiliiiim
SENİ ÇOK SEVİYORUM.
yaz-yağmuru
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın
Ruh Hali : SENİ ÇOK SEVİYORUM. 1147xn8

MesajKonu: Geri: SENİ ÇOK SEVİYORUM.   SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:23 pm

Yüreğine sağlık... Aşka dair yazılan güzel yazılardan... Kim hayalini kurmaz ki anlatılanların? Teşekkürler...
G3RY
Moderator
G3RY

MesajKonu: Geri: SENİ ÇOK SEVİYORUM.   SENİ ÇOK SEVİYORUM. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 11:22 am

bende cok sefiom sefgilimi :P

arti süpermiş yha..

SENİ ÇOK SEVİYORUM.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-