|| GoCMeNRuZGaRı ||
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| GoCMeNRuZGaRı ||

Anasayfa*AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 0 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5931 Gündür yayındayız
365 Konumuz var
4824 Mesaj gönderildi
64 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://gocmenruzgari.yetkin-forum.com/u65
En son konular
» selama gore bısey yokkk ....
özür dilerim kalbim Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 3:18 pm tarafından B_ursa

» altakının sevdıgı rengı bulalım..
özür dilerim kalbim Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:39 pm tarafından bgguzeli

» Bir Kiz Bilgisayar Kullanirsa;)
özür dilerim kalbim Icon_minitimePtsi Ekim 20, 2008 8:35 pm tarafından bgguzeli

» YAŞAMANI İSTİYORUM
özür dilerim kalbim Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 11:15 pm tarafından ByRmSnMz

» serseri...
özür dilerim kalbim Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 6:11 pm tarafından DangerGaMe

» Şehitler Ölmedi
özür dilerim kalbim Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 1:32 pm tarafından mavi

» üstteki üyeye hangi çiçeği yakıştırırsınız?
özür dilerim kalbim Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:19 pm tarafından mavi

» en sevdıgınız hayvan...
özür dilerim kalbim Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:08 pm tarafından mavi

» Üsteki üyenin awatarına puan verelimm
özür dilerim kalbim Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 11:07 pm tarafından mavi

En iyi yollayıcılar
G3RY
özür dilerim kalbim Vote_lcapözür dilerim kalbim Voting_barözür dilerim kalbim Vote_rcap 
mavi
özür dilerim kalbim Vote_lcapözür dilerim kalbim Voting_barözür dilerim kalbim Vote_rcap 
Kronik_Cadı
elena
DangerGaMe
bgguzeli
B_ursa
BaHaR
loneline
Berduş
Galeri
özür dilerim kalbim Empty
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

özür dilerim kalbim

2 posters
YazarMesaj
Berduş
Admin
Berduş

Erkek

MesajKonu: özür dilerim kalbim   özür dilerim kalbim Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 1:23 am

Merhaba kalbim, kızgınsın bana biliyorum, üzgünsün seni çok iyi anlıyorum, seni kırıp geçirdim değil mi?

Farkındayım herşeyin, ağlıyorsun kırık halinle,

Özür dilerim seni incittiğim için.

Garip değilmi sana çektirdiklerim, şimdi bana sitem ediyorsun biliyorum

Özür dilerim kalbim seni böyle bir sevdaya kaptırdığım, sana sahip

çıkamadığım için.Olan oldu ne yapalım diyorsun çünkü beni seviyorsun ama bense seni bu hale soktuğum için üzülüyorum.

Biliyorum seni çok acıttım, sen anlayabiliyormusun beni. Anlıyorsun biliyorum çünkü sen benim kalbimsin.

Söylesene suçlu kim?

Biliyorum sende cevap vermek istemiyorsun bu soruya, zaten bende artık sormuyorum, biliyorum ki tek suçlu BEN.

BEN’den oldu herşey, ne olduysa sorumlusu

BEN,

BEN ETTİM HERŞEYİ SANA BİLİYORUM KALBİM,

Şimdi seni bu kırgın halinle terkedermiyim sanıyorsun,

Korkma bundan sonra olmaz bir daha böylesi bir sevda.

Artık dostlarım var benim, dost olabildiklerim, seni vermeden seni paylaşıyorum onlarla,

Ama sen hep benimlesin korkma, incitmeyeceğim seni bir daha, Çünkü sokmayacağım seni böylesi sevdalara,

Merak etme konuşuruz artık uzun uzun seninle, zamanımız çok olacak birbirimizle dertleşmeye.

Seni terk etmedim sende beni terketme sakın olur mu kalbim.

Anıları anlatırız birbirimize, bazen güzel anılarla güleriz

bazense,bazense ağlarız!

Kalbim tek birşey diyebiliyorum sana beni affet, çünkü seni

kırdımüzdüm, belki de seni ayaklar altına aldırdım.

Sen saf duygular beslemiştin ona, bende öyle ama!Ah benim yaralı yüreğim!

Yine canın acıdı değil mi? Nasıl acımaz ki? yine hatırladın onu….seninle ne de çok dertlesirim degilmi??Sakince dinlersin beni,bazende firtinaya tutulursun.

Kolay degil be kalbim benim tufanlarima tutulmak…Ask olsun diyorum bazen kalbime!

Ask olsun kalbim sana Ilahi Ask olsun!…Beni bir tek sen anlıyorsun..Artık seni dinlemek istiyorum yüreğim, artık senin sesini seçiyorum. Artık seninle olmak istiyorum. Seni susturup,dışarıyı dinlediğim yeter diyorum. Haksız mıyım yüreğim söyle

bana?Başkalarından önce seni dinleseydim şuan sen bu kadar yaralı olmazdın.Ben seni dinlemeyi seçtim ama, çok geç yaptım değil mi bu tercihi? ve senin artık sesin çıkmıyor, konuşacak mecalin yok ya da

bana küssün. Bazen varlığını tamamen unuttuğum anlar bile oldu yüreğim. Haklısın seni çok yalnız bıraktım, aslında kendimi.

Ama pişmanım. Seni tamir etmek için uğraşıyorum, ne olur bana yardım et.Yeniden dirilelim, yeniden dost olalım. Bundan sonra seni dinleyeceğim.

Çünkü sen hep benden yanasın biliyorum. Bana yine doğruyu fısılda ne olur, yaralarını tamir edebilmek için ne yapmalıyım? Bana söyle….

Biliyorum seni başkalarına ulaştırmadan önce ben ulaşmalıydım sana, bu

kadar kırılmazdın değil mi o zaman.
G3RY
Moderator
G3RY

MesajKonu: Geri: özür dilerim kalbim   özür dilerim kalbim Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 11:14 am

ah bea biri benden bu kadar özür dilese kölesi olurdum :D

bu kalbi kıran yine kalpsiz bir kısdır bence :P

parylaşım için teşk ettim arti.

özür dilerim kalbim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-