Konu: ßir serseri hikayesi... Paz Eyl. 07, 2008 3:27 am
bu serserinin hikayesi.
daha ilk okula gider. ilk sigarasın ı o zmn içer ve babasıyla atışır. daha sonra korkudan uzakşır. fakat her geçen gün biraz dah pislik olur. ilk okul biter lise başlar sakin olur. sakin oldundan ezmeye kalkarlar. fakat buna izin vermes. zmn gelir bali çekenlerle taklırı. zmn gelir polislerle atışır. lise sona gelir büyüdünü anlar. herşeyden uzaklaşmak ister. bu uzklaşma sonucu lakap G3ry kalır. çünkü kendini gery ceker.üniye başlar dersleri süper gider. bir melekle tanışır. mutlu mesut geçinirken kara bulutlar birkes daha üstüne gelir ve çarpışır yine kötü günler gery döner. içkisi efes olur sigarası birinci sefdiğide yok olur. gün geçtikce alışır. daha sonra liseli kısla tanışır. cok cok cok tutulur bağlanır. çünkü G3Ryden bile daha cok düşünür onu. bu yüzden G3Ry liseliyi cok sefer. mutlu mesut geçinir.
arkadaşlar buda benim zmnın bir parçası. sefiyorum seni liselimmm. liselim senin hatrın için ne içki ne serserilik sadece mutluluk olucak artık.
En son G3RY tarafından Çarş. Eyl. 10, 2008 12:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kronik_Cadı Admin
Mesaj Sayısı : 805 Yaş : 35 Nerden : ßursa || Aşkımın KaLßindeN..:D İş/Hobiler : öğrenci:S hmm bi düşüneim Gitar,İnt,Müzikk, AŞKIM:D Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 02/09/08
ilk olarak saolun arkadaşlar. embiş k.bakma düzeltirim yeter ki kırılma artık kimse kırılmasın kuzişim cok teşk ederim cnm inş. seninde eksik olmas beğenmene sefindim arti. sal yorum için.
elena Yorumcu
Mesaj Sayısı : 689 Yaş : 34 Nerden : bursa Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 04/09/08