| Aşkım baksana bana | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Berduş Admin
| Konu: Aşkım baksana bana Perş. Eyl. 04, 2008 11:52 pm | |
| Aşkım Baksana Bana - aşkım baksana bana + ne var hatice? - aşkım ağlarım ama + ulan noldu gene ya?
- aşkım baksana bana + sana belediye baksın - çok komik
- aşkım versene bana + çok beklersin selim - aşkım ağlarım ama + geber
- aşkım baksana bana aşkım + belediye baksın maaş baqlasın
- aşkım baksana bana - hea - kalbim atıyor dumtaka - eee - dumtaka dumtaka - bu gece olmaz başım ağrıyor - peki mavi hap mı kırmızı hap mı ? - sen git trinity ile seviş ramazan - Alo tank orda mısın ?
- aşkım baksana bana.. - efendim canım? - aşkım sen cok nobran oldun yaa - öyle mi oldum?? - aşkım biliyo musun sen ne olduğunu? - aşkım keske bakmasaydım tekrar dönsem olur mu? - pis nobran işte dön nereye istersen
- aşkım baksana bana .. * - öle eblek gibi bakma aşkım bakmak ile görmek arasında fark vardır * - boşuna fritöz demiyolar size.. birdaha cansız varlıklara karşı duygusal hisler beslemiyeceğim
+ aşkım baksana bana - bu ara ihtiyacım war sana + aşkım ağlarım ama - iltifat ettim manyak karı..
+ aşşkımmm baksanaa banaa.. - bi sus beee bi suss.. + aşkım ağlarm amaa.. - kızım iki sn kafamızı dinlesek snra ağlasan
+ aşkımm bkksnaa bnaaa.. - bakayım aşkısı.. + aşkım ağlarmm amaa.. - yaa nedir sndn cektiğim bksam bi dert bakmasam bi dert...
- aşkım baksana bana - baktım nooolmuş - tamam sen eski necati diiilsin onu anladım - eski necati kim nan
- aşkım baksana bana - neler oluyor lan bu saatte - oryantalstara katılmaya karar verdim aşkım - neye - oryantalstara - gözünü seveym nermin yat uyu geçen haftada fear factor diodun Allahım sen aklımı koru yarabbim -
- aşkım baksana bana - Alışverişe çıkacaksın di mi yine zilli -
- Naşkım baksana bana naşkım - Göremiyorum Nalan nayır nolamaz
- aşkım baksana canere - canere neden bakcam ben - fermuarı açık kalmış - kızım sen canerin orasınamı bakıyon
- aşkım baksana bana - noldu - aşkım titriyosun sen
- aşkım baksana banaaa aşkımmmm - ne var yineeeee - hiçççç şarkı söylüyorum
- aşkımmm bak sana aş.. - offf peknazz yinemi aynı şarkı - hayır aşkım "bak sana aşure yaptım" dicekdim | |
|
| |
G3RY Moderator
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Cuma Eyl. 05, 2008 12:31 am | |
| breh yau iyiki bir aşkı varmış süpersin arti paylaşım için tenx. | |
|
| |
SerttkaN Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 36 Nerden : tam 35 Ruh Hali : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Cuma Eyl. 05, 2008 12:53 am | |
| ah aşkım ah banada bi gün bak | |
|
| |
Berduş Admin
| |
| |
SerttkaN Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 36 Nerden : tam 35 Ruh Hali : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Cuma Eyl. 05, 2008 12:56 am | |
| o hergun bakıyo zate | |
|
| |
By_HaN3eR Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 33 Nerden : Kocaeli-Darıca Takım : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Cuma Eyl. 05, 2008 3:32 am | |
| Ni Bu Ba Aşkım Maşkım Ete Gaykınaa.D:d | |
|
| |
G3RY Moderator
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Cuma Eyl. 05, 2008 11:28 am | |
| aşkım bir öpücük veririmisin | |
|
| |
BaHaR Admin
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 34 Nerden : kalbimin derinliklerinden İş/Hobiler : öğrenci gezme eğlenme kitp resim müzik pc :D Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Cuma Eyl. 05, 2008 12:46 pm | |
| AŞKIM DİYEBİLECEĞİMİZ BİR KİMSEMİZ YOKKİ | |
|
| |
G3RY Moderator
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Cuma Eyl. 05, 2008 1:04 pm | |
| bırak olmasın admin hnm zmnla hepsi olur sen önündeki sorumluluklara baq bence | |
|
| |
Kronik_Cadı Admin
Mesaj Sayısı : 805 Yaş : 35 Nerden : ßursa || Aşkımın KaLßindeN..:D İş/Hobiler : öğrenci:S hmm bi düşüneim Gitar,İnt,Müzikk, AŞKIM:D Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 02/09/08
| |
| |
G3RY Moderator
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana C.tesi Eyl. 06, 2008 2:03 pm | |
| zmnında aşkmı varmış görücü üsülünle efleniolarmış | |
|
| |
Kronik_Cadı Admin
Mesaj Sayısı : 805 Yaş : 35 Nerden : ßursa || Aşkımın KaLßindeN..:D İş/Hobiler : öğrenci:S hmm bi düşüneim Gitar,İnt,Müzikk, AŞKIM:D Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana C.tesi Eyl. 06, 2008 8:15 pm | |
| efttt dee şimdikii zamannla o zmanalar birmiydiii nurii be sende allaa allaa yaa | |
|
| |
mavi Yorumcu
Mesaj Sayısı : 846 Yaş : 37 Nerden : bursa İş/Hobiler : elektronik Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana C.tesi Eyl. 06, 2008 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Kronik_Cadı Admin
| |
| |
G3RY Moderator
| Konu: Geri: Aşkım baksana bana Paz Eyl. 07, 2008 1:07 am | |
| bir tabi birtek insanlar değişti. 3 harfli kelimeyi ortaya cıkardılar sonra sigara gibi bağlandılar. | |
|
| |
| Aşkım baksana bana | |
|